Support

Behöver du snabbt komma i kontakt med oss?

Ring oss gärna på 08-411 76 76 eller använd nedanstående formulär:

Om oss

Bakgrund & Filosofi

Laser & Estetik grundades 2005 och är koncern av moderna specialistkliniker med inriktning inom fettsugning, estetiska laserbehandlingar och hudvård. Laser & Estetik koncernen består av tre specialistkliniker belägna i Uppsala, Västerås och Norrköping. Vi erbjuder tjänster inom estetisk plastikkirurgi, såsom olika typer av fettsugning, samt estetiska laserbehandlingar, hudvårdsbehandlingar och injektionsbehandlingar.

Vår filosofi är ge ett personligt och professionellt omhändertagande och målet är självfallet nöjda patienter eller kunder. Vi ställer höga krav på oss själva och vår kompetens för att kunna erbjuda moderna och säkra behandlingar av hög kvalitet. Våra erfarna specialister lyssnar alltid på individuella önskemål samt förväntningar och ger personlig vägledning. Vi presterar vårt yttersta för att uppnå bästa resultat med patienten i fokus.

Kompetens & Erfarenhet

Vår expertis består av överläkare, legitimerade, sjuksköterskor, specialutbildade hudterapeuter och laserterapeuter. Alla med stor erfarenhet inom sina respektive områden.

Trygghet

Patientens trygghet och säkerhet har hög prioritet hos oss. Bakom varje klinik står alltid medicinskt ansvariga specialistläkare. Samtliga kliniker har full patientskadeförsäkring och vår personal är handplockad och specialutbildad inom yrket.

Teknologi & Utrustning

Vi använder oss av marknadens effektivaste och säkraste utrustning och strävar alltid efter att erbjuda de senaste behandlingsteknikerna. Det är en självklarhet för oss att alltid vara uppdaterade inom den teknologiska marknaden och vi förnyar vår behandlingsutrustning kontinuerligt. Vi använder oss av säkra och beprövade metoder.

Tystnadsplikt

Vi efterföljer de lagar och föreskrifter som gäller enligt svensk standard angående omvårdnad, omhändertagande, patientinformation, sekretess, journalhantering, akuta åtgärder, inom operativa så väl som administrativa rutiner. Hos Laser & Estetik skall patienten alltid känna sig trygg och väl omhändertagen.

Miljöpolicy

Vi på Laser & Estetik tänker miljövänligt i vårt arbete och hanterar alltid leveranser och avfall enligt gällande miljöföreskrifter och rekommendationer. Vi samarbetar med Svenska Miljöhjälpen.

Tillgänglighet

Våra kliniker är centralt belägna och lättillgängliga. Vårt mål är att finnas tillgängliga och uppfylla dina önskemål och ibland kan vi även erbjuda behandlingar på kvällstid och helger. Laser & Estetik finns i städerna Uppsala, Västerås och Norrköping.

Fakta

Laser & Estetik: Grundades 2005

Ledande inom: Smartlipo (laserassisterad fettsugning)

Expertisområden: Fettsugning, estetiska laserbehandlingar & hudvård

Ambition: Bästa möjliga slutresultat